

LANEY COLLEGE RETREAT

Thursday, August 12, 2010 Agenda

Item		Facilitators	Timeframe	Minutes
I	Engage in a Welcoming Re-Connecting Activity	Newin Oranté & Tina Vasconcellos	9:00 - 9:15	15 minutes
II	Update on Accreditation	Elñora Webb	9:15 - 9:30	15 minutes
III	Review Plans for Flex Days	Marco Menéndez & Inger Stark	9:30 - 9:45	15 minutes
IV	Goal Setting - Part One	Donald Moore	9:45 - 10:15	30 minutes
	BREAK		10:15 - 10:30	15 minutes
IV	Goal Setting - Part two Break out session with three work groups to develop strategies to achieve each goal	Donald Moore Newin Orante & Marco Menendez	10:30 - 11:30	1 hour
	WORKING LUNCH		11:30 - 1:00	1.5 hours
V	40th Anniversary Celebration at Current Laney Site	Eileen White		
	A. Discuss the Relationship betweek "Educational Excellence" and "Sustainability" - (Everyone)	Sonja Franeta & Amy Bohorquez		
	B. Inform the Development of the Calendar of Events	Sonja Franeta; Amy Bohorquez; LaDawna Williams (or Brian Nelson)		
	C. Identify Activities to Use for Fundraising	Evelyn Lord		
	D. Identify Activities for Use in Alumni Outreach and Website			
VI	Wrap Up	Elñora Webb	1:00 - 1:15	15 minutes